TUKIPALVELUT

Yli 25 vuoden kokemuksella nopeaa ja vaivatonta IT-tukipalvelua kaiken kokoisille yrityksille jotka haluavat ulkoistaa IT-tukensa. Palvelumme on ystävällistä ja joustavaa, mutta ennen kaikkea ammattimaista ja asiantuntevaa. Me tuemme ja turvaamme 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

 

LÄHELLÄ JA ETÄNÄ

Jos tarvitset apua ja ongelmanne ei ratkea etäyhteydellä, siirrämme keissin lähituen ratkottavaksi. Jos asia ei ole niin kiireellinen, saavumme paikan päälle viimeistään yhden työpäivän kuluessa tukipyynnöstäsi. Etätukea käytetään puhelintuen rinnalla mikäli se on tarpeellista ja mahdollista. Valitsemalla etätuen saat mm. nopeamman vasteajan, edullisemman hinnoittelun, mahdollisuuden seurata asiantuntijamme työskentelyä sekä säästöä matkakustannuksissa.

Zimios-tuki
TERVEYSTARKASTUS JA RAPORTOINTI

Zimioksen asiakkaana varmistamme, että sinulla on aina ajan tasalla oleva laitteiden ja ohjelmistojen perusterveystarkastus. Laiteraporteista asiakas voi helposti nähdä laitteiden ja ohjelmistojen ominaisuudet ja tila. Jos asiakas tarvitsee laajamittaisemman toimiston tai toimistojen verkkokartoituksen, sekin on mahdollista. Uusille asiakkaille tarjoamme ilmaisen verkon kartoituksen ja terveystarkastuksen.

SÄHKÖPOSTIN TIETOTURVA

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille tietoturvaratkaisuja sähköpostiliikenteen suojaamiseen avaimet käteen periaatteella. Sähköpostin salausratkaisulla suojaat organisaatiosi sähköpostiviestinnän suoraviivaisesti. Käyttäjälle sähköpostin suojaaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Lisäksi voit estää inhimillisistä virheistä johtuvia tietovuotoja ja seurata tietoturvaohjeistuksen noudattamista sähköpostiviestinnässä. Turvallinen sähköposti on liiketoimintasi elinehto!

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Tarjoamme konsultointia ohjelmisto- ja järjestelmäprojekteissa. Meillä on yli 20 vuoden asiantuntemus avoimiin ja suljettuihin lähdekoodeihin perustuvissa järjestelmäratkaisuissa.

PALVELINTUKI JA VALVONTA

Voimme räätälöidä palvelinratkaisut täsmällisesti organisaatiosi tarpeisiin. Toimitamme palvelinkapasiteettia turvallisena kokonaispalveluna halutulla ylläpito- ja palvelutasolla myös asiakkaan omistamille laitteille.

PALOMUURI- JA ETÄYHTEYSRATKAISUT

Palomuurit pitävät tiedot ja sovellukset turvassa tunkeilijoilta. Niiden avulla suojataan myös sisäverkkoa haittaohjelmilta. Myös turvallinen ja toimiva etäyhteysratkaisu parantaa tietoturvaa vähentämällä työntekijöiden tarvetta tallentaa arkaluonteisia tietoja omiin tietokoneisiinsa. Tietoturvalaitteemme on kehitetty kaiken kokoisten yritysten tietoturvatarpeisiin ja jos turvavaatimuksesi kasvavat tai muuttuvat, voit helposti ja nopeasti lisätä turvaominaisuuksia.

LEASING-RAHOITUS

Tarvitsetko rahoitusta uusiin ATK-hankintoihin? Leasing on järkevä tapa jaksottaa ATK-hankinta usealle vuodelle. Tarjoamme leasing-rahoituksen kaikkeen yrityksen tietotekniikkaan, kuten esimerkiksi tietokoneisiin, tulostinlaitteisiin, palvelimiin, verkkolaitteisiin ja ohjelmistoihin. Me pystymme auttamaan yritystäsi rahoitusjärjestelyissä ja niiden suunnittelussa.

VARMISTUS

Tarjoamme maksullisia ja maksuttomia varmistusratkaisuja erilaisiin alustoihin sekä asiakkaan tiloihin että pilveen. Jos haluat turvata tiedostosi helposti ja käytännöllisesti, hanki meiltä varmistuspalvelu! Varmistuspalveluillamme voit turvata tiedostosi vahinkojen varalta.