Office 365

Office 365

Office 365:lla voit käyttää Microsoft Officen sovellukset aina tarvittaessa missä tahansa, voit työskennellä missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella. Office 365 ja sen sovellukset ovat käytettävissä aina tarvittaessa.

Office mukana kaikkialla

Voit käyttää tuttuja kehittyneitä tuottavuustyökaluja niin toimistossa kuin matkallakin. Office-sovellukset, joista on käytössä aina uusimmat versiot, mahdollistavat tiedostojen luomisen, muokkaamisen ja jakamisen PC-/Mac-tietokoneella tai iOS-, Android- tai Windows-laitteella kenen tahansa kanssa reaaliaikaisesti.

Antamalla työntekijöille vapauden työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta heidän lempilaitteillaan voit lisätä tuottavuutta, yksinkertaistaa yhteistyötä sekä parantaa työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista. Palvelun ansiosta voit nyt tehdä tien päällä kaiken sen mitä toimistossakin.

Sähköposti, yhteistyö ja neuvottelut

Käyttäjäkohtaista tallennustilaa on 1 teratavu, joten sinulla on runsaasti tilaa kaikille tiedostoille -tilaa. Tiedostot on tallennettu verkkoon, joten voit myös jakaa tiedostoja yrityksen sisällä ja ulkopuolella olevien henkilöiden kanssa missä ja milloin tahansa. Kun käytössä on usean osapuolen HD-tasoinen videoneuvottelu, sisällön jakaminen ja jaetut kalenterit, työryhmän tiedot pysyvät aina synkronoituina.

Palvelun avulla voit tarjota mahdollisuuden käyttää yrityssähköpostia, hyödyntää tiedostojen jakamista ja verkkokokousominaisuuksia missä tahansa turvallisuudesta tinkimättä. Ohjaa liiketoimintaasi yritystason palveluilla, jotka on kehitetty liiketoimintaa varten.

Helppo asentaa ja hallita

Vaiheittaisten ohjeiden avulla käyttäjät on helppo määrittää ja palvelut saadaan nopeasti käyttöön. Voit avata helppokäyttöisen hallintakeskuksen mistä tahansa ja hallinnoida siinä kaikkia palveluja. Lisäksi Office 365 hoitaa IT:n puolestasi, joten palvelut ovat aina käytettävissä ja ajan tasalla.

Yrityksen sosiaalinen verkosto

Sosiaalisen median ympäristöt muuttavat viestintä- ja työskentelytapojamme. Office 365:n yrityksen sosiaalinen yhteistyöverkosto Yammer auttaa eri osastoilla ja eri toimipisteissä työskenteleviä sekä eri yrityssovelluksia käyttäviä työntekijöitä tekemään yhteistyötä. Näiden verkostojen ansiosta työntekijät voivat nyt löytää toisensa, tehdä yhteistyötä, sekä rikkoa viestintähierarkioita ja siiloja tavoilla, jotka eivät olleet aikaisemmin mahdollisia.

Voittoa tavoittelematon organisaatiosi tarvitsee oikeat työkalut

Office 365 Nonprofitin dynaamiset työkalut tukevat henkilöstön ja vapaaehtoisten tehokasta toimintaa. Anna tiimisi käyttöön maksuton sähköposti sekä tiedostojen muokkaaminen ja tallentaminen verkossa. Videoneuvotteluilla, pikaviesteillä ja omalla Yammer-sivustollasi yhdistät eri puolilla maailmaa toimivat tiimit.

Tietoturva ja hallinta

Office 365:n tietoturva, vaatimustenmukaisuus ja tietosuoja auttavat varmistamaan, että yrityksesi tiedot ovat suojattuna. Office 365 on johtavien vaatimustenmukaisuusstandardien, kuten HIPAA-, FISMA-, ja ISO 27001 -standardien, mukainen, ja tarjoaa alan parhaat käytännöt tietokeskusten suunnittelun ja tietojen menetyksen estämiskäytäntöjen suhteen. Voit valvoa helposti monimutkaista säädösten noudattamista ja samalla hallita täysin luottamuksellisia tietojasi.

LINKKEJÄ

Watchguard – Tunnista ja torju uhat kaikissa tietoverkoissa

Watchguard
WatchGuardin tietoturvalaitteet on kehitetty kaiken kokoisten yritysten tietoturvatarpeisiin. WatchGuard tarjoaa kattavan suojauksen (UTM, Unified Threath Management) lisäksi välineet uhkien havainnoimiseksi ja uhkien realisoitumisen ehkäisemiseksi. Nykyaikaiset uhat hyödyntävät sisäverkon heikkouksia ja siksi on tärkeää havainnoida sisäverkon käyttöä. WatchGuard Dimension on helppokäyttöinen ja selkeä verkon monitorointi- ja hallintaväline, jonka avulla varmistat tietoturvapolitiikkanne mukaisen verkon käytön. Dimension konsoli ja raportointi sisältyvät veloituksetta tietoturvalaitteisiin.

Laitteet sisältävät joustavat hallintatyövälineet, jotka mahdollistavat laitteiden hallitsemisen turvallisesti. Kaikki mallit voidaan helposti ja vaivattomasti päivittää isompaan yrityksen kasvaessa suuremmaksi.

TURVALLISET LANGATTOMAT RATKAISUT

Kattavatko tietoturvasäännöt myös yrityksen langattoman verkon? Suojaamaton langaton verkko mahdollistaa, että kuka tahansa pääsee tarkastelemaan verkon liikennettä ja siellä liikkuvaa dataa. WatchGuard tarjoaa nyt mahdollisuuden hyödyntää kehittyneen palomuurin ominaisuuksia myös langattoman verkon hallintaan. Riippuen mallista, Standard -mallit toimivat yhdessä WatchGuard tietoturvalaitteiden kanssa, jossa Firebox toimii langattomien kontrollerina. Secure Wi-fi kattaa jo laajemmat ominaisuudet ja voidaan käyttää Watchguardin pilvipalvelun kautta. Total -paketti tuo myös analysointimahdollisuuden.


Watchguard Wi-Fi Package Options

Watchguard AP malleja on neljä (4) erilaista. Wi-Fi cloudin ansiosta nämä tukiasemat tarjoavat nopean ja luotettavan pääsyn langattomaan verkkoon. Secure Wi-fi sekä Total Wi-Fi Access Pointin mukana tulee myös WIPS, joka suojaa ettei verkkoon pääse esim. älypuhelimilla ja tableteilla, jos laitteita ei ole tunnistettu luotettaviksi.


Watchguard Wi-Fi Access Points

SECURITY BUNDLE

Watchguardilla on 3 myytävänä olevaa turvapakettitasoa (Live Security, Basic Security ja Total Security).

Watchguard Security Suite Features

TIETOTURVAMODUULIT JA LISÄPALVELUT
LIVESECURITY SERVICE

Jokaiseen WatchGuard -turvalaitteeseen sisältyy alan johtava LiveSecurity Service, joka on yksinkertaisesti kattavin tukipalvelu alalla tällä hetkellä. Aktivoimalla tilauksesi, olet ensimmäisestä päivästä lähtien suojattuna uudistuvalla joukolla palveluita.
Kun tarvitset neuvoa ja opastusta, WatcgGuardin ammattitaitoiset tukijoukot ovat valmiina auttamaan sinua. LiveSecurity Service tilaus sisältää nämä maailmanluokan teknisen tuen resurssit ilman lisäkustannuksia:

  • Ammattitaitoinen Watchguard -tuki
  • 4 tunnin vasteaika
  • Tukiajat: ma-pe, 6.00-18.00 paikallista aikaa

Jos sinulla on kriittisiä web- pohjaisia palveluja tai VPN -palveluja, voit päivittää LiveSecurity Service Gold -palveluun, jolloin saat kattavammat tukipalvelut ja nopeammat reagointi-ajat. Gold -tukipalvelut saatavilla 24h/päivä, 7 päivää viikossa yhden tunnin vasteajalla.

TRADE UP- JA TOISEN VALMISTAJAN TUOTEVAIHTO

Watchguard Trade Up

Päivitetyllä palomuurilla saat parhaan mahdollisen suojan yrityksellesi erilaisia tietoturva-uhkia vastaan. Vaihda ja päivitä olemassa oleva palomuurisi uuteen ja saat tietoturvapaketilla kaikki uudet ominaisuudet voimaan välittömästi. Kysy tarjous!

MUITA LINKKEJÄ

F-Secure

F-Secure

F-Secure on vuonna 1988 perustettu eurooppalainen tietoturvan edelläkävijä, johon miljoonat ihmiset luottavat ja joka tarjoaa tietoturvaratkaisuja nykyaikaisille yrityksille. Osa-aikainen tietoturva ei riitä yrityksen suojaamiseen, jatkuvuus ja luotettavuus ovat tehokkaan suojauksen avaintekijöitä.
 

F-SECURE VOITTAA AV-TESTIN PALKINNON PARHAASTA SUOJAUKSESTA JO SEITSEMÄNNEN KERRAN

F-SECURE VOITTAA AV-TESTIN PALKINNON
AV-TESTin Paras suojaus -palkinto perustuu vuoden aikana joka kuukausi tehtäviin testeihin. Testeissä selvitetään tuotteiden kykyä suojata laitteita nykyisiltä uhilta sekä haittaohjelmilta, joita levitetään nollapäivähyökkäyksinä verkkosivujen ja sähköpostien kautta. F-Securen tasaisen hyvät tulokset läpi koko vuoden nostivat yhtiön ykköseksi.
 

MITKÄ OVAT SUOJAUSTARPEESI?

F-Secure tarjoaa yrityksille markkinoiden parhaan päätelaitesuojauksen, kehittyneet kyberturvallisuusratkaisut ja -palvelut paljon pelkkää haittaohjelmatorjuntaa kattavammin.

Päätelaitteiden suojaustuotteet ja -palvelut
Haavoittuvuuksien hallinta
Edistyneiden Hyökkäysten Torjunta
MUITA LINKKEJÄ

Laitetoimitukset ja leasing

Leasing

Toimitamme IT-laitteet ja -ohjelmistot valmiiksi asennettuna, jopa jo seuraavaksi arkipäiväksi suoraan toimipisteellenne. Meiltä saat IT- laitteet ja ohjelmistot laskulla, leasingilla tai vuokralle vaikka vain päiväksi. Antakaa meidän auttaa Teitä löytämään oikeat ratkaisut.

Tarjoamme myös leasing-rahoituksen kaikkeen yrityksen tietotekniikkaan, kuten esimerkiksi tietokoneisiin, tulostinlaitteisiin, palvelimiin, verkkolaitteisiin ja ohjelmistoihin. Me pystymme auttamaan yritystäsi rahoitusjärjestelyissä ja niiden suunnittelussa. Leasing on järkevä tapa jaksottaa ATK-hankinta usealle vuodelle.

Synology

Synology
Synology Inc. on vuonna 2000 perustettu Taiwanilainen yritys, joka on erikoistunut NAS-, IP-valvonta- ja verkkolaitejärjestelmiin. Laitteen sisältä löytyvällä Synology Disk Station Manager -hallintaohjelmistolla laitteen käyttö on helppoa.

Hybridi varmistusratkaisu

Yhä useammin yritykset käyttävät virtuaali- ja pilvipalveluita lisäten ja mutkistaen IT-tiimien varmistustyömäärää. Synologyn moderni ja integroitu varmistusratkaisu auttaa keskittämään paikallisten, virtuaali- ja pilviympäristöjen varmistukset yhteen paikkaan.
Synologyn NAS-laitteet tukevat mm. VMware, Windows, Linux, Mac, Office 365 ja G Suite järjestelmien varmituksia.

Seuraavan sukupolven tiedostopalvelin

Synkronoi ja jaa tiedostoja paikasta riippumatta. Rakenna oma yksityinen pilvipalvelu ja näin hyödy 24/7 nopeasta tiedostosaatavuudesta ja tietoruvasta vähentämällä kolmannen osapuolen urkintariskiä.

Tallenusratkaisu Virtuaaliympäristöille

Synology tarjoaa tallennusratkaisuja eri Virtuaaliympäristöihin, kuten mm. VMware® vSphere™, Microsoft® Hyper-V®, Citrix® XenServer™ ja OpenStack Cinder -virtuaalisointiratkaisuille. Synology tukee erityisesti VMware® -järjestelmiä.

Virtual Machine Manager (VMM)

Synologylla voit konfiguroida useita virtuaalikoneita, kuten Windows (7-10 ja Server 2008-2016) ja Linux (Ubuntu, CentOS, Fedora, Red Hat, OpenSuse ja Suse Linux) vm-koneita. VMM Pro -lisenssillä on mahdollista saada enemmän ominaisuuksia, kuten tuki 255:lle snapshottille, Remote Replication, Storage Migration, High Availability ja Live Migration -palveluille.

LINKKEJÄ